Bell Schedules » 2018 19 HIGH SCHOOL PEP RALLY SCHEDULE

2018 19 HIGH SCHOOL PEP RALLY SCHEDULE

2018 19 HIGH SCHOOL PEP RALLY SCHEDULE
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 7:50 AM 8:40 AM 50 min
2nd and 6th Period 8:45 AM 10:10 AM 85 min
3rd and 7th Period (A lunch) 10:15 AM 10:58 AM 43 min
A Lunch 10:58 AM 11:40 AM 42 min
3rd and 7th Period (B lunch) 10:15 AM 11:40 AM 85 min
B Lunch 11:40 AM 12:22 PM 42 min
4th and 8th Period 12:27 PM 1:55 PM 88 min
5th Period 2:00 PM 2:50 PM 50 min
Pep Rally 2:55 PM 3:25 PM 30 min